Transmisiune live

Utilizarea informațiilor dvs. personale

Data ultimei actualizări: 27 martie 2020

Informațiile personale transmise prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile specificate în această politică sau în paginile relevante ale site-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru următoarele:

1. administrarea site-ului

2. personalizarea site-ului nostru web pentru tine;

3. permiterea utilizării serviciilor disponibile pe site-ul nostru web;

4. trimiterea notificărilor prin e-mail pe care le-ați solicitat în mod special;

5. furnizarea de către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (dar acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator individual din informațiile respective);

6. tratarea întrebărilor și a reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la site-ul nostru web;

7. păstrarea site-ului nostru în siguranță și prevenirea fraudei;

8. verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea site-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată); și

9. alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale pentru publicare pe site-ul nostru web, vom publica și vom folosi aceste informații în conformitate cu dreptul pe care ni-l acordați.

Setările dvs. de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe site-ul nostru web și pot fi ajustate cu ajutorul controalelor de confidențialitate de pe site.

Nu vom furniza, fără consimțământul expres, informațiile dvs. personale către terți pentru comercializarea directă a acestora sau a oricărei alte terțe părți.

Dezvăluirea informațiilor personale

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații noștri, ofițeri, asigurători, consilieri profesioniști, agenți, furnizori sau subcontractanți, în mod rezonabil necesar în scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru de companii (aceasta înseamnă filialele noastre, compania noastră de capital final și toate filialele sale), în mod rezonabil necesare în scopurile prevăzute de această politică.

Este posibil să dezvăluim informațiile dvs. personale:

1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;

2. în legătură cu procedurile legale aflate în derulare sau viitoare;

3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei;

4. oricărei persoane care credem în mod rezonabil se pot adresa unei instanțe sau altei autorități competente pentru dezvăluirea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar fi în mod rezonabil probabil să ordone divulgarea informațiilor personale.

5. Cu excepția celor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

Transferuri internaționale de date

1. Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care acționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.

2. Informațiile personale pe care le publicați pe site-ul nostru web sau pe care le trimiteți spre publicare pe site-ul nostru web pot fi disponibile, prin internet, în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a informațiilor de către alții.

3. Sunteți de acord în mod expres asupra transferurilor de informații personale descrise în această secțiune

Păstrarea informațiilor personale

1. Această secțiune stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a vă asigura că respectăm obligațiile noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.

2. Informațiile personale pe care le prelucrăm în orice scop sau scop nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar în acest scop sau în aceste scopuri.

3. În pofida celorlalte dispoziții din această secțiune, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date personale:

-1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;

-2. dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală aflată în derulare sau viitoare; și

-3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și reducerea riscului de credit).

Securitatea informațiilor dvs. personale

1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, folosirea greșită sau modificarea informațiilor dvs. personale.

2. Vom stoca toate informațiile personale pe care le furnizați pe serverele noastre sigure (protejate prin parolă și firewall).

3. Recunoașteți că transmiterea informațiilor pe internet este în mod inerent nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

4. Sunteți responsabil pentru păstrarea parolei pe care o utilizați pentru accesarea site-ului nostru web confidențial; nu vă vom solicita parola (cu excepția când vă conectați pe site-ul nostru web).

Modificări

Putem actualiza această politică din când în când publicând o nouă versiune pe site-ul nostru web. Ar trebui să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare a acestei politici. Vă putem anunța modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privat de pe site-ul nostru web.

Drepturile tale

Ne puteți instrui să vă oferim orice informații personale pe care le deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va fi supusă următoarelor:

1. plata unei taxe și

2. furnizarea de dovezi adecvate cu privire la identitatea dumneavoastră (în acest scop, de obicei, vom accepta o fotocopie a pașaportului dvs. certificat de un notar, plus o copie originală a unei facturi de utilitate care arată adresa dvs. curentă)

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți instrui în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

Site-uri terțe

Site-ul nostru include hyperlinkuri către și detalii despre site-urile terță parte. Nu avem niciun control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne informați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

Folosim cookie-uri
Acest site folosesște module cookie pentru a ne îmbunătăți serviciile și a vă furniza informații adaptate. Prin utilizarea în continuare a website-ului, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate.